ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟
منوچهر متکی، وزیر امور خارجه پیشین ایران در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد؛

ماهواره «نور 3»، پیام اقتدار ایران در تبعیت از راهبرد ولایت

منوچهر متکی، وزیر امور خارجه پیشین ایران با بیان اینکه اقتدار نظامی ایران نشان‌دهنده مدیریت بالنده انقلاب اسلامی در تبعیت از ولایت است، گفت: پیام ابداعات و رونمایی‌های نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دنیا این است، بدانند اینجا قله سیمرغ است و جای پر کشیدن و تجاوز نیست.
منوچهر متکی؛ وزیر امور خارجه پیشین ایران
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 03
کد خبر: ۲۰۶۶۰۶

ماهواره «نور 3»، پیام اقتدار ایران در تبعیت از راهبرد ولایت

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ جمهوری اسلامی ایران سال های سال است با وجود انواع تحریم و تهدیدهای خارجی با عزم راسخ دانشمندان مسلمان در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دارد؛ انقلاب اسلامی ثابت کرد می توان با تکیه بر دانش بومی و استفاده از نیروهای پرتوان داخلی «ما می توانیم» را تعبیر و خواب دشمن برای نابودی و عقب نگه داشتن میهن اسلامی را نقش بر آب کرد.
 
این «ما می توانیم» از جنس همان است که در هشت سال دفاع مقدس دستاوردهای نظامی و دفاعی بسیاری برای کشور به ارمغان آورد یا در روزهای تحریم و کمبود واکسن و دارو توان دانشمندان و محققان کشور را به رخ جهانیان کشید. 
 
چندی پیش شاهد دستاورد بزرگ دیگری از انقلاب و مردمان انقلابی این سرزمین کهن بودیم، پرتاب ماهواره نور 3 دستاوردی شگرف و محصول تفکر بسیجی، مدیریت جهادی و انقلابی و اعتماد به توان بومی است. نور 3، سومین ماهواره بومی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که به‌وسیله ماهواره‌بر ترکیبی سه مرحله‌ای قاصد در هفته دفاع مقدس به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.
 

جرج بوش پسر، رئیس جمهور اسبق آمریکا که همیشه می گفت «گزینه نظامی روی میز است»، به جایی رسید که دو سال آخر ریاست جمهوری اش آرزو می کرد ایران پهپاد آمریکایی را بازگرداند


منوچهر متکی، وزیر امور خارجه پیشین ایران درباره ابعاد و اهمیت اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پرتاب سومین نمونه از ماهواره نور به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: این موفقیت بزرگ را به خانواده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریک می گویم. به واقع، زنده یاد طهرانی مقدم به یک فرهنگ در جمهوری اسلامی ایران بدل شد؛ فرهنگی که شعار «ما می توانیم» را نه در پهنه جغرافیایی ایران، بلکه در جهان اسلام و عرصه بین المللی به عینیت رساند.
 
وی افزود: شهید طهرانی مقدم خالق یک ادبیات شد؛ وی در تبعیت و پیروی از راهبرد دفاعی امام خامنه ای (حفظه الله)، رهبر معظم انقلاب اسلامی کشوری را که به سیم خاردار نیازمند بود، به جایی رساند که توانست پهپاد جاسوسی آمریکایی را که از خاک افغانستان برخاسته و وارد حریم کشورمان شده بود، به زمین بنشاند و پهپاد دیگری که پیچیده ترین پهپاد آمریکا در جهان بود و مأموریت جاسوسی خاصی داشت، منهدم کند.
 
وزیر امور خارجه پیشین ایران عنوان کرد: جرج بوش پسر، رئیس جمهور اسبق آمریکا که همیشه می گفت «گزینه نظامی روی میز است»، به جایی رسید که دو سال آخر ریاست جمهوری اش آرزو می کرد ایران پهپاد آمریکایی را بازگرداند و با این آرزو کاخ سفید را ترک کرد. بعد از وی هیچ رئیس جمهوری در آمریکا جرئت نکرد گزینه نظامی را روی میز نگه دارد.
 
متکی اقتدار نظامی ایران را نشان دهنده مدیریت بالنده انقلاب اسلامی در تبعیت از ولایت خواند و گفت: خواست ما این است مدیریت مقتدر نظامی جمهوری اسلامی در سایر حوزه ها تسری یابد.
دیپلمات اسبق کشورمان تصریح کرد: پیام ابداعات و رونمایی های نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دنیا این است، بدانند اینجا قله سیمرغ است و جای پر کشیدن و تجاوز نیست. اینجا دلاورمردانی دارد که پرنده را با آشیانه اش می زنند و کسی نباید چشم تجاوز به خاک ایران اسلامی داشته باشد.
 
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران توانمندی های خود را برای دنیای مملو از انسانیت می خواهد؛ دنیای مبتنی بر صلح واقعی و عادلانه. ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جگ طلب نیست و دفاعش مقدس است؛ زیرا از اعتقادات، کشور و ملتش دفاع می کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار